Wij hebben goed nieuws: De Waterinfodag gaat door. Op 24 juni is bekend geworden dat congreslocaties weer bezocht mogen worden en dat reizen met het OV weer is toegestaan. Wel blijven de 1,5 meter maatregelen.

Wij hebben de afgelopen periode de Waterinfodag getransformeerd naar een 1,5 meter evenement. De opzet is veel ruimer geworden en er is een maximum aantal aanwezigen, waarbij per persoon 10 m2 ruimte is. Tevens zijn er Corona-maatregelen genomen. Daarmee kunt u op een veilige wijze naar Congrescentrum 1931 komen, presentaties bijwonen en de beurs bezoeken. Alle informatie vindt u op de website.

8 & 9 September
Door de Corona maatregelen en het daarmee samenhangende maximum aantal toegestane aanwezigen is de Waterinfodag verruimd van 1 naar 2 dagen. Het programma is verdeeld over 2 dagen. Iedere dag zijn er dagvullende themaprogramma’s.

U dient zich te registreren voor deelname. U kunt de Waterinfodag live bezoeken of live online. U kunt dan zelf de presentaties kiezen.  Het is ook mogelijk om later de presentaties terug te kijken.

Wij komen weer fysiek bij elkaar. Dat kan op een veilige wijze. De Waterinfodag kunt u met een gerust hart bezoeken. Het is een dag om elkaar te ontmoeten.

En lukt dat niet dan kunt u via de live streams De Waterinfodag meemaken.