Thema: Markt Ontwikkelingen

Aqua Vision brengt kennis uit water en -bodem naar de oppervlakte. Dat doen wij met een sterk expertteam, unieke software en een ruim aantal vaartuigen en instrumenten. Er wordt continu geïnvesteerd in innovatie om onze metingen te verbeteren. Een grote stap die wij hierin gezet hebben is het meten met drones.

Dit zijn vaartuigen die geheel of gedeeltelijk zelfstandig meten. Drones, vliegend of varend, zijn er in alle soorten en maten met een geschikte variant voor iedere toepassing. Een groot voordeel is dat deze vaartuigen typisch kleiner zijn dan een traditionele boot met apparatuur. Dit zorgt er niet alleen voor dat ze veel zuiniger en dus duurzamer zijn, maar ook dat ze veel flexibeler kunnen opereren. Hierdoor kunnen wij ook in de meest uitdagende omgevingen meten.

Voor onze klanten – veelal waterschappen en waterbeheerders – voegt dit veel waarde toe. Met een aantal recente projecten als voorbeeld nemen wij u in deze interactieve meeting graag mee in een blik op onze nieuwe technologie.

juni 23 @ 13:45
13:45 — 14:15 (30′)

Streamtheater

Jeroen van Dam | Aqua Vision

Website