Functieomschrijving

Onze IT security naar een nóg hoger niveau brengen én een prominente plek geven binnen de organisatie, ga jij die uitdaging aan?

Functieomschrijving Op basis van jouw kennis en expertise zorg jij voor de uitvoering en continue ontwikkeling van beleid rondom de digitale informatiebeveiliging van Oasen, waarbij je naleving van in- en externe wetgeving bewaakt. Als adviseur informatiebeveiliging weet jij als geen ander hoe systemen samenwerken, zowel aan de back-end als aan de gebruikerszijde. Jij begrijpt het gedrag van de gebruiker ten aanzien van systemen, applicaties en apps en de invloed hiervan op informatiebeveiliging. Deze kennis zet jij om in adviezen die bijdragen aan de (awareness over) veiligheid van informatie.

Jij ontwikkelt en implementeert digitale beveiligingssystemen binnen Oasen. Als specialist adviseer jij jouw collega’s over informatiebeveiliging in de breedste zin van het woord en jouw visie hierop; hierbij gebruik jij data om jouw verhaal goed te onderbouwen en over te brengen. Relevante ontwikkelingen volg je, deel je met collega’s en zet je om in verbetervoorstellen voor de teammanager IT-expertise (en later voor de CISO). Jij hebt een proactieve rol naar leveranciers.

In deze dynamische functie ben je het ene moment bezig met regulier beheer of adviseren in projecten en ben je het volgende moment actief om te acteren op een acute dreiging.

Verder ga je aan de slag met:

- het opstellen van rapportages en procedures; - het onderhouden van interne en externe contacten; - verbeterpunten verzamelen o.b.v. monitoring tools.

Team Het team bestaat uit 4 (senior) systeem- en netwerkbeheerders, 2 medewerkers IT servicedesk, 1 systeembeheerder procesautomatisering en 3 engineers procesautomatisering. Samen vormen zij een gedreven team dat zorgt dat IT zo effectief mogelijk bijdraagt aan onze bedrijfsdoelstellingen, zodat er elke dag weer water van onberispelijke kwaliteit bij onze klanten uit de kraan komt en alle medewerkers met onze IT veilig kunnen werken. Daardoor is het team van cruciale waarde voor de digitale inzetbaarheid van onze middelen binnen de organisatie. Jij rapporteert aan de Teammanager IT-expertise.

Wij weten dat er veel partijen zijn die heel graag met ons mee willen zoeken of hun diensten willen aanbieden voor deze vacature. Wij stellen dit op prijs, maar wij gaan het eerst zelf proberen. Mochten wij er niet uitkomen dan bellen wij jullie, echt waar, beloofd!

Functie-eisen

Functie-eisen Jij bent een resultaatgerichte adviseur informatiebeveiliging met ervaring in kantoorautomatisering en (bij voorkeur ook) op het gebied van waterproductieprocessen. Jij wordt gezien als een stevige persoonlijkheid die op een prettige manier mensen benadert en jouw visie weet je helder en goed onderbouwd over te brengen. Je bent niet bang om een standpunt in te nemen en zorgt voor draagvlak binnen de organisatie. Hoofd- en bijzaken kun jij goed scheiden en je geeft onderbouwde adviezen en informatie. Binnen een dynamische omgeving houd jij het overzicht, je anticipeert waar nodig en gaat probleemoplossend te werk. Voor jouw collega’s en leidinggevende ben jij een betrouwbare sparringpartner. Jij hebt oog voor de omgeving, weet als geen ander hoeveel invloed jouw werk heeft op de veiligheid van de kantoorautomatisering en op dat van de drinkwaterproductieprocessen en het belang hiervan voor de maatschappij.

Verder neem jij mee:

- een relevante opleiding op HBO- of WO niveau, in een bedrijfskundige of technische IT richting; - minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol; - kennis van kantoorautomatisering; - affiniteit met en kennis van risico- en compliance management; - kennis van waterzuiveringsprocessen is een pré; - actuele kennis van en ervaring met hard- en software pakketten, systemen en netwerken; - een groot verantwoordelijkheidsgevoel, een proactieve werkhouding en oplossingsgerichtheid; - communicatieve vaardigheden en een natuurlijke overtuigingskracht; - kennis van ISO en IEC normering t.a.v. IT security is een pré.

Informatie

Wat biedt Oasen jou?

- Een salaris tussen € 3.208,- (+ € 709,- FAB) en € 4.551,- (+ € 1.006,- FAB) o.b.v. van een fulltime dienstverband. In het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) is o.a. het vakantiegeld opgenomen; - 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; - flexibele werktijden; - volop opleidingsmogelijkheden; - een inzetbaarheidsbudget van 6,5 dagen per jaar (op basis van 40 uur), die je mag sparen of opnemen; - employabilitybudget van € 1.000,- per drie jaar; - vitaliteitsbudget van € 175,- per jaar; - een middelloon pensioen bij ABP; - collectieve korting op diverse verzekeringen; en niet geheel onbelangrijk: werken in een informele omgeving met leuke collega’s. Voor overige arbeidsvoorwaarden, scroll naar onder en zie “Dit hebben wij je te bieden”.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij enthousiast? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer’ button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Een pre-employmentscreening maakt onderdeel uit van de procedure.

In deze bijzondere tijden werken wij voornamelijk vanuit huis. Sollicitatiegesprekken en inwerktrajecten vinden over het algemeen online plaats via MS Teams. Wij begrijpen dat dit voor een kandidaat of nieuwe collega lastig kan zijn. We hebben hier extra aandacht voor en zorgen samen dat dit succesvol verloopt.

Systeembeheerder Procesautomatisering
(Senior) adviseur waterbeheer
TERUG NAAR OVERZICHT
SOLICITEER DIRECT