Functieomschrijving

Jouw belangrijkste uitdaging bij Dunea

Als beheerder drinkwaterinstallaties zorg jij er samen met je collega’s voor dat onze waterproductie door kan blijven draaien. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze pompstation en zuiveringsinstallaties in ons mooie natuurgebied in Scheveningen en Monster. Samen met een team van werkvoorbereiders ben je volledig verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van je eigen assets. Je spoort risico’s op, onderneemt hier actie op en weet in- en extern de juiste mensen te vinden om jouw assets in goede conditie te houden. Je overziet het totaalpakket aan werkzaamheden, werkt daar gestructureerd aan, maar bent ook in staat om incidenteel ad hoc te schakelen. Binnen deze rol ben jij dé expert die weet wat er moet gebeuren om verbeteringen door te voeren en anticipeert en acteert op mogelijke toekomstige onregelmatigheden.

Je werkt nauw samen met vier andere beheerders de teamleider werkvoorbereiding en de deelprocesmanager Operationeel Beheer. Samen met circa 20 werkvoorbereiders en technisch administratieve medewerkers verzorgen jullie het beheer en onderhoud van de inname-, zuiverings- en productielocaties.

Maar wat doe je dan precies?

Met jouw vooruitziende blik en planmatige manier van werken weet jij wat er nodig is om jouw assets goed te onderhouden en betrouwbaar te houden. Jij hebt de hoofdrol om samen met onze afdeling Tactisch Beheer (verantwoordelijk voor de jaarplanning) na te denken over het structureel oplossen van zwakke plekken en hiervoor met goed onderbouwde (financiële) voorstellen te komen. Zo zorg je er voor dat storingen niet ontstaan en de assets beschikbaar zijn voor de waterproductie.

En er is nog zoveel meer…

- Je maakt een inschatting van de werkzaamheden en neemt in dit plaatje mee wat dit betekent voor de rest van de productieketen. - Je krijgt hierdoor een overall overzicht in de impact die jouw werk heeft op de rest van het proces en daarmee kijk je over de gehele waterketen heen; - Je stelt, in samenwerking met inkoop, tijdig contracten met aannemers op om geplande werkzaamheden uit te laten voeren; - Je werkt vanuit de jaarplanning aan jouw assets, bewaakt en rapporteert hierop de voortgang en bevindingen; - Je pleegt structureel overleg met de afdelingen verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderhoud en de onderhoudsplanning, waarbij veilig werken de hoogste prioriteit heeft; - Je bent gericht op verbinding in de gehele keten van het waterproductieproces. Daarbij anticipeer je ook op de informatie die je binnen krijgt vanuit onderzoeksresultaten en de meldingen die je dagelijks binnen ziet komen.

Standplaats: Scheveningen

Contracturen: 32-40

Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

Ben jij resultaatgericht en word jij gefascineerd door de techniek achter het waterproces? Kun jij over processen heen kijken en zien wat de impact van jouw werk is en hoe dit zich verhoudt tot het eindresultaat? Krijg jij energie van risico’s op sporen en daarmee impact maken op ons eindproduct, ons drinkwater? Voldoe je daarnaast ook aan onderstaande functie-eisen, dan ontvangen we graag jouw sollicitatie op deze vacature!

- Je beschikt over een hbo werk- en denkniveau; - Je hebt ruime ervaring opgedaan in een soortgelijke functie in een technische omgeving (bijvoorbeeld als senior werkvoorbereider, onderhoudscoördinator, asset beheerder enzovoorts) waarbij je verantwoordelijk bent geweest voor de coördinatie en verdeling van werk onder teamgenoten; - Bij voorkeur heb je ervaring in het werken in een omgeving met een volcontinue proces; - Je hebt een groot analytisch vermogen; - Je kunt inschattingen maken over risico’s, maatregelen en financiën; - Je werkt planmatig en hebt het natuurlijke vermogen om verbinding te leggen en te kunnen overtuigen.

Informatie

Jij verdient

- Een salaris van minimaal €3.950,- en maximaal €5.603,- op fulltime basis (schaal 10). Dit is opgebouwd uit het bruto maandsalaris en het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (dit is 23,13% op je maandsalaris, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering); - Naast de 25 vakantiedagen krijg je bij ons 52 uur inzetbaarheidsbudget (op fulltime basis, om in te zetten als vrije tijd, om te verkopen of om te sparen) en de mogelijkheid om nog eens 30 extra vakantiedagen bij te kopen; - Een centraal gelegen modern kantoor in Zoetermeer met openingstijden van 7 uur tot 19 uur met goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid. Ons kantoor grenst direct aan station Zoetermeer en aan de A12; - Een iPhone; - Een fit & vitaal ruimte in Zoetermeer; een ruimte om te ontspannen en zowel mentaal als fysiek in beweging te zijn, waar onze vitaliteitscoaches tot je beschikking staan; - De tijd en middelen om je te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak; - Een goede pensioenregeling via ABP-middelloon, met keuzepensioen, arbeidsongeschiktheidspensioen en nabestaandenpensioen; - Diverse vergoedingen (zoals tegemoetkoming in sportabonnement en reiskostenvergoeding); - Een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Kijk voor een uitgebreide omschrijving van onze arbeidsvoorwaarden op: https://www.dunea.nl/over-dunea/werken-bij/dunea-als-werkgever/arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Voel je de energie?

Enthousiast geworden bij het lezen van deze vacature? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tineke Vellekoop-Hooimeijer, Manager Operationeel beheer, t.vellekoop-hooimeijer@dunea.nl. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Tamara Rood, Corporate Recruiter, 06-57990722 of t.rood@dunea.nl.

N.B. deze contactgegevens zijn bestemd voor vragen van (mogelijke) sollicitanten, niet voor commerciële doeleinden.

Het aanvragen van een VOG maakt deel uit van de selectieprocedure. Bij het voeren van de gesprekken houden we richtlijnen van het RIVM aan.

Teamleider Water
Trainee Dataspecialist
TERUG NAAR OVERZICHT
SOLICITEER DIRECT