Functieomschrijving

Directievoerder oppervlakte- en grondwater 32-36 uur per week

Neem jij het beheer en de operationele taken, omtrent het beheer van oppervlakte- en grondwater van Eindhoven, voor je rekening? Adviseer jij vanuit jouw expertise graag bij evenementen en nieuwe aanleg in de openbare ruimte, in relatie tot technische beheersbaarheid? En doe je dit graag in een innovatieve en stedelijke omgeving?

Wat kom jij waarmaken voor Eindhoven? De afdeling Stadsbeheer is hét centrale punt voor het beheer en onderhoud van alle openbare ruimte in Eindhoven, zowel boven- als ondergronds. Daarbij staan de inwoners, innovatie en duurzaamheid centraal. Wij voeren regie en de uitvoering is belegd bij verschillende marktpartijen. De afdeling kent een open cultuur met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief.

De afdeling is functioneel ingedeeld in zogenaamde kolommen waarin de gelieerde vakdisciplines zijn samengevoegd. De directievoerder oppervlakte- en grondwater is onderdeel van de “kolom blauw”, een team dat zich bezighoudt met de instandhouding van systemen die zorgdragen voor afvoer van afval- en regenwater.

Als directievoerder oppervlakte- en grondwater heb je een binnen- en buitenfunctie in de verhouding van 50% – 50% en ondersteun je de beheerder water door toe te zien op de uitvoering van beheer- en onderhoudswerkzaamheden en door het zelfstandig laten uitvoeren van kleine herstelwerkzaamheden.

- Je bent een sparringpartner op operationeel niveau voor de beheerder. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor het oplossen van burgermeldingen aangaande water. - Je ziet toe op de uitvoering van beheer- en onderhoudswerkzaamheden en stuurt hierbij op de planning, kwaliteit en afrekening, je bent een echte troubleshooter. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de aannemer en neemt deel aan bouwvergaderingen. - Je draagt zorg voor het up-to-date houden van areaalgegevens in het beheerprogramma Geovisia. - Bij evenementen, nieuwe aanleg en andere aanpassingen in de openbare ruimte geef je advies in relatie tot financiële en technische beheersbaarheid.

Collega Johan van Lijssel, Senior beheerder: “Ik ben er ontzettend trots op dat ik samen met een grote diversiteit aan toegewijde vakspecialisten zorgdraag voor de openbare ruimte van Eindhoven, waarbij plezier, collegialiteit, vrijheid en gezonde werk-privébalans centraal staan.”

Met wie doe je dat? Je maakt onderdeel uit van het team “kolom blauw” bestaande uit één senior beheerder, één beheerder en vier directievoerders, met ieder hun eigen aandachtsvelden. Je wordt ondersteund door collega’s op gebieden als informatievoorziening, financiën en administratie en je legt verantwoording af aan teamleider stadsbeheer. Bekijk hier de video’s over de afdeling Stadsbeheer van gemeente Eindhoven: https://www.youtube.com/watch?v=WeTn83U9dss en https://youtu.be/nKuEvMcHXsU.

Functie-eisen

Hoe maak jij dit waar als directievoerder oppervlakte- en grondwater?

- Je hebt tenminste een afgeronde mbo-opleiding in de richting van cultuurtechniek, civiele techniek en/of (aquatische) ecologie. - Je hebt enige (jaren) ervaring met beheer en/of bij een aannemer. - Je hebt aantoonbare recente ervaring met de RAW-besteksystematiek. - Je kunt werken met het Office-pakket en hebt affiniteit met beheerpakketten zoals Geovisia. - Je bent praktisch ingesteld, benaderd zaken proactief en flexibel zodat je goed kan omgaan met onvoorziene omstandigheden. - Je bent in bezit van rijbewijs B. - Je bent hulpvaardig en dienstverlenend naar collega’s, inwoners en externe partijen.

Informatie

Hoe maken wij jou blij? Je krijgt de mogelijkheid om verschil te maken voor de gemeente Eindhoven en haar inwoners en een bijdrage te leveren aan een veilige en leefbare stad. Je werkt samen met een grote diversiteit aan vakspecialisten die voor elkaar klaarstaan binnen een afdeling met een fijne werksfeer.

- Een jaarcontract, als we van beide kanten tevreden zijn wordt dit omgezet naar een vast contract. - Max. € 4.048,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur per week). - 23 vakantiedagen per jaar (als je fulltime werkt). Hiernaast kun je adv-dagen opbouwen en zo in totaal ongeveer 10 weken verlof opnemen per jaar. Werk je in deeltijd, dan is dat natuurlijk naar rato. - Een vrij besteedbaar bedrag van 17,05% van je brutosalaris. Dit bestaat onder andere uit de vakantie- en eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage. - Een vergoeding als je met het OV reist. Of een vergoeding als je ‘groen’ reist. Dus als je wandelt, fietst of per e-bike komt. - Ruimte om jezelf te ontwikkelen door cursussen en trainingen. - Een werkplek in het centrum van Eindhoven. Ook kun je thuiswerken.

Solliciteren

Kom jij het maken voor Eindhoven?
Wij maken samen Eindhoven. Een wereldspeler die barst van de kennis, creativiteit, kunde en van de energie. Met diezelfde energie werken wij aan de stad van vandaag én van de toekomst. Werken voor de gemeente Eindhoven is veelzijdig, concreet en heeft betekenis.

Diversiteit en gelijke kansen: dat vinden wij heel belangrijk. Daarom ontvangen we graag jouw sollicitatie, als je voldoet aan onze wensen. Ongeacht je achtergrond, geslacht/gender, beperking, seksuele oriëntatie, religie/overtuiging of leeftijd.

Met vragen over de procedure of arbeidsvoorwaarden kan je terecht bij Werner Töller via 06-5463 0871. Heb je nog inhoudelijke vragen? Johan van Lijssel, Sr. beheerder, staat je graag te woord via 06-1089 7617. Toon van den Elsen, teamleider Stadsbeheer, staat je graag te woord bij vragen over het sollicitatieproces via 06-1899 8411. Kijk voor meer informatie over werken bij onze organisatie op www.werkenvooreindhoven.nl.

Solliciteren kan tot en met 14 november 2021 via het sollicitatieformulier. We lezen in jouw motivatiebrief graag wat jij voor Eindhoven kunt betekenen met jouw talenten.

De selectiegesprekken vinden plaats op 22 en 25 november. Zet deze datum alvast in je agenda.

Acquisitie stellen we niet op prijs.

Senior adviseur waterbodem
Technisch Specialist Constructies
TERUG NAAR OVERZICHT
SOLICITEER DIRECT