Functieomschrijving

Senior adviseur waterbodem – 32/40 uur – Hoorn of Amersfoort – HBO/WO

Ben jij een senior adviseur met ambities en een praktische instelling? Wil jij jouw expertise binnen Tijhuis Ingenieurs inzetten? Dan is deze vacature voor jou!

Wie zijn wij?

Tijhuis Ingenieurs is een ingenieursbureau werkzaam op het gebied van regionaal waterbeheer. Wij werken voornamelijk voor gemeenten en waterschappen. Onze projecten dragen bij aan een veilige en aantrekkelijke leefomgeving. Denk hierbij aan een goed functionerend watersysteem, verbeterde waterkwaliteit en aantrekkelijke, natuurvriendelijke oevers.

Vanuit onze vestigingen in Hoorn, Amersfoort en Joure werken ongeveer 45 collega’s aan projecten door het hele land. Het team bestaat uit veldwerkers, water(bodem)adviseurs, GIS-medewerkers, toezichthouders en directievoerders. In onze organisatie heerst een open sfeer waar veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit.

Wat ga je doen?

Als senior adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je adviseert gemeenten en waterschappen over (beleidsmatige) vraagstukken op het gebied van water, waterbodem en landschapsinrichting. Je analyseert het functioneren van het watersysteem op diverse aspecten, zoals beheer en onderhoud. Je geeft advies en werkt aan concrete plannen en ontwerpen. Daarnaast weet je met jouw expertise bij te dragen aan (beleids-)ontwikkelingen binnen onze branche.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent een ervaren projectleider die goed thuis is in ons vakgebied. Je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan integraal naar een watersysteem kijken. Je legt de relatie tussen beheer, onderhoud en functioneren van het watersysteem. In ons werk is het handig als je praktisch bent ingesteld en snel kunt schakelen. Daarnaast ben je een gemotiveerde en proactieve collega. Jouw kennis en ervaring vormen een belangrijke bijdrage aan ons team van adviseurs.

Je beschikt over:

- Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider in de water(bodem)sector, bij voorkeur bij een commercieel adviesbureau; - Een afgeronde hbo-/wo-opleiding; - Goede communicatieve vaardigheden.

Informatie

Waar kun je op rekenen?

Bij Tijhuis Ingenieurs kom je te werken in een platte organisatie waarbij iedereen centraal staat. Wij werken als een team, maar iedereen heeft zijn eigen uitdagingen.

Wij bieden:

- Een functie voor 32 à 40 uur, - Een pensioenregeling bij de Stichting Bedrijfstakpensioenfonds Waterbouw, - 26 vakantiedagen op basis van 40 uur, - Reiskostenvergoeding vanaf 10 tot 30 kilometer enkele reis, - Een laptop en overige benodigdheden om het werk goed uit te kunnen voeren.

Solliciteren

Meer informatie en solliciteren?

Solliciteren kan tot 1 december. Heb jij vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Myrte Tijhuis, 0229-27 20 00. Jouw sollicitatie met curriculum vitae ontvangen wij graag en kun je richten aan: vacature@tijhuisingenieurs.nl

Meer weten over hoe het is om te werken in het team van Tijhuis Ingenieurs? Bezoek onze werken bij-pagina op de website!

Technisch manager Waterveiligheid
Directievoerder oppervlakte- en grondwater
TERUG NAAR OVERZICHT
SOLICITEER DIRECT