Functieomschrijving

Het ene moment spring je in de auto om technische storingen op te lossen en het andere moment beheer je de besturingsprocessen of zit je in overleg met collega’s. Spreekt deze afwisselende rol jou aan? Zet dan jouw technische kennis in om de procesautomatisering van Oasen dag na dag soepel te laten verlopen.

Functieomschrijving Drinkwaterproductie is een complex proces. Eerst wordt het water opgepompt, dan gezuiverd en vervolgens gedistribueerd naar onze klanten. Om dit mogelijk te maken moeten we deze complexe processen digitaal besturen. Dit noemen wij procesautomatisering.

De systeembeheerder procesautomatisering vervult een belangrijke rol bij het optimaal laten draaien van alle besturingsprocessen op onze locaties. Van zuiveringsstation, pompstation tot meetpunt; als er ergens een storing is, dan zorg jij dat deze zo snel mogelijk verholpen wordt. Zo zorgen we dat er altijd water bij onze klanten uit de kraan stroomt.

Je werk is vaak uitdagend, bijvoorbeeld als je gaat achterhalen wat er precies mis is in het geval van een storing. En ook omdat je de werkzaamheden regelmatig uit moet voeren in draaiende installaties. Voor het werk ben je veel buiten de deur en je hebt contacten met zowel collega’s als leveranciers.

Verder ga je aan de slag met:

- het beheer en onderhoud van alle besturingsprocessen en assets; - het oplossen van incidenten; - het opvolgen van wijzigingsverzoeken; - het betrekken van externe partijen wanneer we incidenten zelf niet kunnen oplossen.

Team Het team bestaat uit 4 (senior) systeem- en netwerkbeheerders, 2 medewerkers IT servicedesk, 3 engineers procesautomatisering en een adviseur informatie beveiliging. Samen vormen zij een gedreven, informeel team dat zorgt dat IT zo effectief mogelijk bijdraagt aan onze bedrijfsdoelstellingen, zodat er elke dag weer water van onberispelijke kwaliteit bij onze klanten uit de kraan komt en alle medewerkers met onze IT veilig kunnen werken. Daardoor is het team van cruciale waarde voor de digitale inzetbaarheid van onze middelen binnen de organisatie. Je rapporteert aan de Teammanager IT-expertise.

Wij weten dat er veel partijen zijn die heel graag met ons mee willen zoeken of hun diensten willen aanbieden voor deze vacature. Wij stellen dit op prijs, maar wij gaan het eerst zelf proberen. Mochten wij er niet uitkomen dan bellen wij jullie, echt waar, beloofd!

Functie-eisen

Functie-eisen Jij bent technisch onderlegd en werkt graag met verschillende mensen samen. Je houdt van uitdaging en afwisseling in je werk. Je werkt resultaatgericht en hebt affiniteit met innovatie.

Verder neem je mee:

- een HBO-diploma Industriële Automatisering of een soortgelijke richting; - enkele jaren werkervaring is een pré; - passie voor procesautomatisering; PLC en SCADA zijn bekende begrippen voor je; - affiniteit met netwerkarchitectuur.

Informatie

Wat biedt Oasen jou?

- Een salaris tussen € 2.752,- (+ € 608,- FAB) en € 3.645,- (+ € 806,- FAB) o.b.v. van een fulltime dienstverband. In het Flexibel Arbeidsvoorwaarden Budget (FAB) is o.a. het vakantiegeld opgenomen; - een bedrijfsauto voor dienstkilometers en woon-werkverkeer; - 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband; - flexibele werktijden; - volop opleidingsmogelijkheden; - een inzetbaarheidsbudget van 6,5 dagen per jaar (op basis van 40 uur), die je mag sparen of opnemen; - employabilitybudget van € 1.000,- per drie jaar; - vitaliteitsbudget van € 175,- per jaar; - een middelloon pensioen bij ABP; - collectieve korting op diverse verzekeringen; - en niet geheel onbelangrijk: werken in een informele omgeving met leuke collega’s.

Voor overige arbeidsvoorwaarden, scroll naar onder en zie “Dit hebben wij je te bieden”.

Solliciteren

Word jij onze nieuwe collega?
Ben jij enthousiast over deze rol? Solliciteer dan direct via de ‘solliciteer’ button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je meer weten over deze functie en jouw kansen bij Oasen? Neem dan contact op met Marc Schipper, Teammanager IT-expertise, 06 22 55 74 19. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Kristel Zirkzee, HR Adviseur, 06 54 70 45 38.

Een pre-employmentscreening maakt onderdeel uit van de procedure.

In deze bijzondere tijden werken wij voornamelijk vanuit huis. Sollicitatiegesprekken en inwerktrajecten vinden over het algemeen online plaats via MS Teams. Wij begrijpen dat dit voor een kandidaat of nieuwe collega lastig kan zijn. We hebben hier extra aandacht voor en zorgen samen dat dit succesvol verloopt.

Trainee Nationaal Watertraineeship
Adviseur Informatiebeveiliging
TERUG NAAR OVERZICHT
SOLICITEER DIRECT